Samspel skapar mervärden för våra kunder

Verksamheten inom PBAB Svets & Portservice är resultatet av en lång och händelserik resa. Bolag med olika specialiteter har under snart ett halvsekel bytt ägare, utvecklats och sammanförts under gemensamt tak. Tre starka verksamhetsgrenar ger idag kraft och synergier åt varann och skapar mervärden för dig som kund.

Svets & smide

Vår välurustade verkstad är det naturliga navet i verksamhet. Här tillverkas och monteras stål- och maskinkonstruktioner till industrin men också karmar och specialdelar till portar, stängsel och staket.

Staket & stängsel

Övertagande av inkromet i Gunnar Ståhlgrens Stängsel AB, 1:e januari 2015, gör PBAB till en komplett leverantör inom inhägnader och områdesskydd.

Med erfarna montörer och ett omfattande sortiment monterar vi stängsel, staket och grindar. Vi erbjuder även all nödvändig teknik för t.ex elstängsel, grindautomatik och passagekontroll. 

Portservice

PBAB är också en etablerad, oberoende leverantör av portar för industri, offentliga miljöer och privatpersoner.

Vi erbjuder alla typer av portar från marknadens mest välkända leverantörer och tar ett helhetsansvar för installation, reparation och löpande service. 

Våra affärsområden

Svets och smide
Svets & smide

Staket och stängsel
Staket & stängsel

Portservice
Portservice